Jedna od naših timliderki, Maja, podelila je svoje mišljenje o kompaniji.

”U kompaniji radim duzi vremenski period i sve što sam uspela da vidim za ovo vreme jeste napredovanje i širenje. S obzirom na to da sam pre ovog posla imala raznih radnih iskustava, kao poseban benefit AX Group Solutions-a istakla bih reciprocitet koji svaki zaposleni dobija za svoj trud. Ovde se trudimo da svaki zaposleni ima isti tretman, da dobije neophodnu obuku i izgradi sebe, ne samo u ovom poslovanju, već u svakom aspektu života.

Pored jakih komunikacionih veština gradimo svoje samopouzdanje, disciplinu, razvijamo širinu i prihvatanje različitosti. Timovi vode računa o tome da svi zaposleni imaju zdrave odnose, da se svačiji uspeh ceni i podržava, da kompeticija postoji, ali samo u zdravim granicama. Uz pomoć starijih kolega i svojih nadređenih, vodeći mnogobrojne timove naučila sam šta tim lider treba da predstavlja i kako od skupa najrazličitijih ljudi stvoriti jedno telo, jedan tim. Dok sam u kompaniji AX Group Solutions uviđala lični napredak, uspela sam da vidim i napredovanje jedne kompanije koja svakodnevno radi na svom poslovanju.”

Želite da radite sa nama?

U kompaniji AX Group Solutions verujemo da talenat dostigne svoj puni potencijal kada je vođen na pravi način. Ovo je razlog zbog kojeg smo u stalnom traganju za potencijalom. Više informacija potražite ovde.