Usluge

Oblast poslovanja

Predviđanje pri donošenju odluka i pružanje novosti sa tržišta koje su od značaja za poslovanje ključni su delovi poslovne filozofije koje se čvrsto držimo u kompaniji AX Group Solutions.
Pomoću ovih metoda nastojimo da prognoziramo buduće performanse tržišta koje su od važnosti za poslovne planove i investicije naših klijenata. Uz analizu i smernice našeg tima konsultanata, možete biti sigurni da ćete kreirati profitabilnost kroz informisane odluke.

Konsalting Kol-Centar

AX Group Solutions nudi jedinstvena poslovna rešenja koja će uticati na ciljeve naših internationalnih klijenata.
Naš konsalting kol-centar predvodi tim eksperata koji su spremni da pomognu u vođenju klijenata i njihovom putu do poboljšanja željenih rezultata.
Spremni smo da se pokažemo kao najbolji savetodavci u branši, da klijente usmerimo na prave poteze na tržištu zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu koje poseduje AX Group Solutions.
Pružamo usluge bazirane na autsorsingu i naši specijalizovaniti timovi kol-operatera stoje na raspolaganju internacionalnim klijentima.

AX Group Solutions nudi poslovne mogućnosti od velike vrednosti u sledećim oblastima:

  • Korisnički servis
  • IT podrška
  • Poslovni konsalting
  • Marketing konsalting

Fokusirani smo na rezultat!

Ne gubimo niti vreme niti novac koristeći netestirane metode, dok sav fokus poklanjamo dostavljanjem garantovanih rezultata i informacija koje predstavljamo klijentima.

Kontaktirajte nas i saznajte AX Group Solutions ima da Vam ponudi!